Με ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία της γυναίκας, από την απεικόνιση με χαμηλή δόση σε μια πρωτοποριακή, διαδραστική προσέγγιση για την μαστογραφία - το Senographe Essential καθορίζει την εμπειρία του ασθενούς.

Ναυαρχίδα σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας

GE Healthcare είναι μια αναβαθμίσιμη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει κλινικά εμπιστοσύνη και να σας δώσει ότι χρειάζεστε για την παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδα. Το Senographe Essential σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια ευρεία ποικιλία των διαδικασιών του μαστού από το-γραφείο ή κινητό έλεγχο σε προηγμένες διαγνωστικές διαδικασίες.


Παρέχοντας εκτεταμένη απόδοση

Ξεκινώντας με μια αξιόπιστη πλατφόρμα αναβάθμισης για προηγμένες εφαρμογές, το all-in-one Senographe Essential προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στην υποστήριξη που χρειάζεστε για εκτεταμένη απόδοση.


Επεκτάσιμη φροντίδα με μια μόνο πλατφόρμα

Το Senographe Essential έχει σχεδιαστεί για τη διαλογή, διαγνωστικών και επεμβατικών διαδικασιών. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την διαδρομή της αναβάθμισης σας για προηγμένες εφαρμογές. Ξεκινώντας με τους ελέγχους, η πλατφόρμα μπορεί να αναβαθμιστεί για να αυξήσει το φάσμα των δυνατοτήτων: μεγέθυνσης, stereotaxy και SenoBright. Αντίθετα ενισχύεται η φασματική μαστογραφία και με το SenoClaire την ψηφιακή tomosynthesis μαστού.

 


Υψηλής απόδοσης

Με το μεγαλύτερο πεδίο του κλάδου των view4 (24 x 31 cm), Senographe Essential σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε ένα πρότυπο οπτικό πεδίο των 19 x 23 cm, που σας επιτρέπει να την εικόνα μια μεγάλη γκάμα μεγεθών του μαστού. Τεχνολόγος-επικεντρώθηκε σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του ασθενούς: Pre-set τοποθέτηση εξέδρας φόρτωσης επιτρέπει την αυτόματη περιστροφή της εξέδρας φόρτωσης και ρύθμιση γρήγορη γωνία. λειτουργικότητα TechInsight παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε ηγούμενοι και δίνει ακριβείς ενδείξεις για το τεχνολόγος σχετικά με την τοποθέτηση του μαστού.


Εξαιρετική αξιοπιστία

85% της συμβατικής Senographe Essential ανιχνευτές εγκαταστάθηκε το 2006 είναι ακόμη σε λειτουργία σε 2.014,1 Το σύστημα iLinq * σας δίνει απευθείας πρόσβαση σε ένα τεχνικό εμπειρογνώμονα, μέσω της κονσόλας τον εξοπλισμό σας, για να λύσει διαδικαστικά ή μεταποίηση θέμα σε πραγματικό χρόνο.


Παροχή κλινικής εμπιστοσύνης

Senographe Essential σας επιτρέπει να αυτοπεποίθηση ανίχνευση και τον χαρακτηρισμό mammo-γραφικών ευρήματα. Κάθε στοιχείο του Senographe σας Essential - από το σωλήνα, προς τον ανιχνευτή για να μετα-επεξεργασίας - συμβάλλει στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Ένας σωλήνας ακτίνων Χ διπλής γραμμής (Mo / Rh) προσφέρει ένα βέλτιστο φάσμα ακτίνων Χ για να διεισδύσει το στήθος με βάση την πυκνότητα του μαστού και συμπιεσμένο πάχος του μαστού. Αυτόματη βελτιστοποίηση των παραμέτρων (AOP) σας βοηθά να προσδιορίσει τις πυκνότερες περιοχές του μαστού. Επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη άνοδο, φίλτρο, kV και τις μητροπολιτικές περιοχές, εξασφαλίζοντας επαναλαμβανόμενη ποιότητα εικόνας σε βελτιστοποιημένη δόση ακτινοβολίας.

Στήθη διαφέρουν, και το ίδιο κάνουν και οι προτιμήσεις θέασης κλινικούς ιατρούς ». eContrast σας επιτρέπει να βελτιώσει τη δομή της προβολής για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο του μαστού, συμπεριλαμβανομένων των εμφυτευμάτων και στερεοφωνικό εικόνες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι επίπεδα αντίθεσης, τη ρύθμιση που βελτιστοποιεί την οπτική άνεση σας και διαγνωστική απόδοση. Και δεν είναι μόνο αυτό - eContrast βελτιώνει την εικόνα για τις απόψεις τόπου, διότι η οθόνη έχει βελτιστοποιηθεί για την περιοχή κάτω από το κουπί. Ένας ανεξάρτητος ανιχνευτής μετατροπή με καίσιο-ιωδίδιο (CSI) σπινθηριστή σε άμορφο πυρίτιο (a-Si) αποτελέσματα συστοιχίας επίπεδη οθόνη σε μία υψηλή DQE (70% 2), για την αποτελεσματική απεικόνιση σε χαμηλή δόση.

          

Καθορίζοντας την εμπειρία των ασθενών

Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία της γυναίκας - από απεικόνισης χαμηλή δόση σε μια πρωτοποριακή, διαδραστική προσέγγιση για την μαστογραφία - επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του ασθενούς.

Χαμηλή δόση από το σχεδιασμό

Ο ανιχνευτής παρέχει υψηλή DQE λόγω ανεξάρτητη τεχνολογία μετατροπής για την αποτελεσματική απεικόνιση σε χαμηλή δόση. Η GE AOP λειτουργία αυτόματης έκθεσης με βάση την πυκνότητα του μαστού προσφέρει την βέλτιστη ποιότητα και συνεκτική εικόνα, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα μέσο όρο αδενικό δόση. Ο σωλήνας ακτίνων Χ με αποκλειστικό άνοδο ροδίου παρέχει ένα φάσμα υψηλής καθαρότητας για τη βέλτιστη αντίθεση, σε χαμηλή δόση για πυκνούς μαστούς.

Εργονομία που λειτουργούν

Εργονομικά μαστού χειρίζεται βοηθήσει να μειώσει τη σύσπαση των μυών του ασθενούς. Εργονομικός σχεδιασμός κουπί και στρογγυλοποιείται Bucky βοήθεια σχήμα βελτιστοποιούν την άνεση του ασθενούς. Μέγιστη επιθυμητή συμπίεση μπορεί να προ-ρυθμιστεί και επιβραδύνει όταν επικοινωνείτε με το στήθος.