Νέα θέματα

Kάντε προληπτικά ένα test κοπώσεως. Κάνει καλό στην καρδιά σας!

Kάντε προληπτικά ένα test κοπώσεως

Η δοκιμασία κοπώσεως είναι μια απλή, αναίμακτη εξέταση, που συμβάλλει στη διάγνωση και παρακολούθηση της στεφανιαίας νόσου. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά της δοκιμασίας κοπώσεως είναι η εκτέλεση ελεγχόμενης σωματικής άσκησης από τον εξεταζόμενο και η συνεχής ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση αυτού κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της άσκησης καθώς και μετά από αυτήν.

Τα τρία πιο συχνά γυναικολογικά προβλήματα

Τα τρία πιο συχνά γυναικολογικά προβλήματα

Κάποια στιγμή στη ζωή τους όλες οι γυναίκες θα ταλαιπωρηθούν από κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα υγείας. Πλέον, όμως, οι γυναικολόγοι έχουν στην διάθεση τους τα κατάλληλα «εργαλεία», που με τη βοήθεια τους όχι μόνο μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας μας, αλλά επιπλέον ακόμα και οι πιο σοβαρές παθήσεις μπορούν να διαγνωστούν έγκαιρα και στα πρώτα στάδια και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Στο άρθρο αυτό εστιάζουμε στα τρία συχνότερα γυναικολογικά προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας.

OMOIOΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ. Τι μπορεί να προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

Η ομοιοπαθητική είναι ένα θεραπευτικό σύστημα με ιστορία διακοσίων ετών, συγκεκριμένα το 1796 , την εποχή που ο ιατρός Samuael Hahnemann έθεσε της πρώτες βάσεις της σε επίπεδο συστηματικής μελέτης και έρευνας. Η βασική της όμως αρχή ήταν ήδη γνωστή από τον Ιπποκράτη ο οποίος αναφέρει: «Τα όμοια της ομοίοις εισίν ιάματα»

Comodo SSL