Ψηφιακής Μαστογραφίας

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό μαστογράφο υψηλής τεχνολογίας Senographe Essential General Electric. Η γνωμάτευση των μαστογραφιών γίνεται αμέσως, χωρίς αναμονή και ανακλήσεις των εξεταζομένων γυναικών.

Μικροβιολογικό

Το εργαστήριο μας βρίσκεται σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς τον εξεταζόμενο. Παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ουρολογικό – Ανδρολογικό

Η Ουρολογία είναι η χειρουργική ειδικότητα που ασχολείται με τη μελέτη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος ανδρών και γυναικών, καθώς και των παθήσεων του γεννητικού συστήματος του άνδρα.

Γυναικολογικό

Το γυναικολογικό τμήμα, στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς Γυναικολόγους που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Οστικής Πυκνότητας

Διαθέτει υψηλής τεχνολογίας στεοπυκνόμετρο General Electric Lunar DXP PRO που παρέχει την δυνατότητα αξιόπιστων εξετάσεων για μέτρηση οστικής πυκνότητας, οσφυικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Ενδοκρινολογικό

Τα νοσήματα του ενδοκρινικού συστήματος, ιδιαίτερα όμως του θυρεοειδούς αδένα, εμφανίζουν διαρκώς αυξητική τάση. Το ενδοκρινολογικό τμήμα, με έμφαση στις παθήσεις του θυρεοειδούς, παρέχει ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές λύσεις.

Υπερηχοτομογράφος

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με υπερηχοτομογράφο Samsung RS-80A ο οποίος προσφέρει υπερηχοτομογραφία, όπως η τρισδιάστατη απεικόνιση και η ελαστογραφία.

Καρδιολογικό

Το καρδιολογικό εργαστήριο έχει αναπτυχθεί σε ιατρείο 45 τ.μ. Είναι εξοπλισμένο με έγχρωμο υπερηχοτομογράφο Samsung R7, ψηφιακό ηλεκτροκαρδιογράφο, σύστημα κόπωσης και νέας τεχνολογίας Holter ρυθμού και πιέσεως.

Κυτταρολογικό

Στο κυτταρολογικό τμήμα εκτελούνται εξετάσεις που έχουν εφαρμογή στην προληπτική ιατρική (test pap). Την διάγνωση και παρακολούθηση ογκολογικών ασθενειών καθώς και την πρόγνωση διαφόρων νοσημάτων.

Χειρουργικής Μαστού

Η χειρουργική του θυρεοειδούς αδένος και των ενδοκρινών αδένων, απαιτεί απόλυτη εξειδίκευση. Οι χειρουργοί ενδοκρινών αδένων που στελεχώνουν το τμήμα, έχουν ως μοναδικό αντικείμενο το ενδοκρινικό σύστημα γεγονός που εγγυάται την ορθή παρακολούθηση.

Οφθαλμολογικό

Το πολυϊατρείο μας διαθέτει την δυνατότητα πραγματοποίησης των ακολούθων οφθαλμολογικών εξετάσεων